Pablo Piatti va rebre a finals d’agost l’alta mèdica després d’una greu lesió que el va mantenir fora dels terrenys de joc durant la segona volta de la temporada passada. Del tot recuperat i reintegrat a l’equip, ha aprofitat l’aturada per seleccions per acabar d’afinar la seva posada a punt i afrontar una temporada que promet ser exigent i il·lusionant.

Piatti : “El genoll respon sense problemes”

El davanter blanc-i-blau ha confirmat que les sensacions són molt bones i que “el genoll respon sense cap problema”. El jugador ja disposa de l’alta mèdica i reconeix que “l’alta competitiva és una altra cosa”. S’ha referit igualment a la bona possibilitat que ofereix l’aturada per seleccions. Ha dit que “ha de servir per fer neteja i aconseguir sortir de la dinàmica negativa de resultats“. Després de tres jornades de campionat de lliga, l’Espanyol ocupa la penúltima posició a la taula amb un sol punt i sense cap gol a favor.

Una temporada exigent que cal gaudir

L’argentí també ha mencionat l’exigència d’una temporada després de la classificació per l’Europa League. En aquest sentit assegura que “l’equip s’ha de preparar psicològicament per l’esforç i gaudir-ho sense patiments”. També s’ha referit al tècnic blanc-i-blau David Gallego i ha dit que “et fa interpretar els partits de manera diferent i l’equip encara es troba acomodant-se”. Finalment Piatti ha assegurat que l’equip té pou plantilla per tirar endavant la situació adversa actual i que el passat de poca cosa serveix i que cal centrar-se només en el següent compromís de Lliga i contra l’Eibar a l’estadi d’Ipurua diumenge, 15 de setembre, a les 12 h del migdia.