No és la millor temporada de l’extrem argentí Pablo Piatti pel que fa a minuts jugats. El jugador blanc-i-blau ha dit que “el míster té un sistema de joc que funciona i té més confiança amb jugadors que li van bé, però això no em fa baixar el braços sinó que crea la competitivitat. Tothom vol aportar i quan toca dono el màxim”.

Tot i no ser titular a l’equip de Rubi, Piatti reconeix que aquesta temporada “es respira un altre ambient de l’any passat. La gent ho necessita, és el millor any”.

Piatti també creu que per treure la seva millor versió, un jugador necessita “tenir continuïtat i jugar més i, a partir d’aquí, creix la confiança però decideix el tècnic. Per la meva part només puc treballar i tinc la il·lusió intacta“.

L’Espanyol juga el proper partit de Lliga contra el Girona i ha dit que “esperem seguir la dinàmica positiva a casa davant el Girona, hem crescut molt de la derrota de l’any passat“.

El davanter no tanca la porta a jugar una competició europea la temporada que ve, “és evident que es pot somiar a Europa, és un any il·lusionant i la prioritat és l’equip, tots els jugadors pensem això, no hi ha individualitats”.

El davanter també s’ha referit al bon moment de Borja Iglesias, “tant de bo, Borja Iglesias vagi a la selecció, té molt marge de millora”.

La roda de premsa sencera de Piatti