Espanyol B

L’Espanyol B va empatar al camp del Peralada en un partit en què els blanc-i-blaus van tenir la victòria a tocar malgrat jugar tota la segona part amb inferioritat numèrica.

Remuntada amb un home menys

El partit no va començar bé per a l’Espanyol B. Un gol de Boselli en el minut 18 i l’expulsió de Nacho en el 40 per vermella directa van deixar tocats els homes entrenats per David Gallego. Malgrat tot, els blanc-i-blaus no només se’n van refer sinó que van capgirar el marcador a la segona part amb gols de Bermejo en el minut 48 i Moha tres minuts després. Tot i l’esforç, al final la recompensa va ser mínima perquè quan faltaven quatre minuts per al final Andzouana va establir l’empat a 2.

Després de la victòria contra el Sabadell, l’Espanyol B suma un punt, que el manté a la 7a posició de la Lliga de la Segona Divisió B.

La fitxa del partit

CF Peralada: Suárez, Iago López, Rober, Ferraresi, Montes (Giorgi, 63’), Maxi (Cherta, 78’), Mario (Baró, 56’), Paik, Álex Pachón, Juanma Boselli i Andzouana.

RCD Espanyol B: Adri, Víctor, Soria, Iago, Nacho, Manchón, Doncel (Erik, 74’), Pol Lozano (Álex Salto, 46’), Campuzano (Max, 80’), Bermejo i Moha.

Gols: 1-0, Juanma Boselli (min 18); 1-1, Bermejo (min 48); 1-2, Moha (min 51); 2-2, Andzouana (min 86)