L’entrenador de Las Palmas, Pepe Mel, ha estat el convidat del programa ‘La porteria’, de Betevé, aquest divendres. El tècnic va ser qui va fer debutar amb el primer equip del club canari Pedri González, el jugador revelació del Barça aquesta temporada. Pepe Mel ha explicat per què va decidir fer-lo debutar amb 16 anys i ha lloat les habilitats del jugador.

“El Barça va ser el més llest”

Pepe Mel ha explicat els motius pels quals va decidir comptar amb Pedri per al primer equip de Las Palmas: “Pedri competia molt bé amb el juvenil. Quan vaig decidir pujar-lo, tenia 16 anys. Durant la pretemporada, va ser el millor jugador que hi havia el camp”. El tècnic lloa la valentia del Barça per haver fitxat un jugador tan jove i sense experiència: “El Barça va ser el més llest i qui es va atrevir a fitxar a un futbolista de 16 anys que no havia debutat al futbol professional. Els ha sortit molt bé.”

“Pedri és com Iniesta”

L’entrenador madrileny assegura que Pedri li recorda a Iniesta, un dels futbolistes més importants de la història del Barça: “Té la qualitat de fer millors els que l’envolten i veure la jugada on a altres els costa. Això ho tenia Iniesta. I, com ell, Pedri no és un gran golejador”. El tècnic assegura que molts no el creien quan afirmava que Pedri li recordava l’exjugador del Barça: “Quan jo deia que era com Iniesta, alguns es reien de mi perquè no l’havien vist jugar”.

La seva posició és a l’esquerra

Pepe Mel considera que, actualment, la millor posició per Pedri és a l’esquerra de l’atac blaugrana: “Jugant a l’esquerra ho fa molt bé. On no recomanaria a Koeman posar-lo mai és a la dreta perquè es perden les seves qualitats”. Tot i això, el tècnic de Las Palmas considera que el migcampista del Barça acabarà canviant de demarcació: “Físicament, ha de millorar i formar-se muscularment. Quan ho faci, la posició de mitja punta serà la ideal“.