penyes

Diferents grups i associacions relacionats amb l’Espanyol com l’Associació de Petits i Mitjans Accionistes, la Penya Juvenil i 24 penyes més han fet públic un comunicat demanant al club que es negui a fer-se els tests que s’han de realitzar als jugadors del coronavirus, tot assumint les conseqüències d’un hipotètic descens.

Les penyes no volen cap tracte de favor

Els signants del comunicat es mostren molt crítics amb la Lliga i la Federació, perquè diuen que davant la situació de crisi sanitària no entenen els perquès de l’encreuament de declaracions als mitjans de comunicació amb la intenció de reprendre la competició. Creuen que ara és el moment de lluitar tots junts davant d’aquesta pandèmia i de fer gestos solidaris.

En el comunicat deixen clar que “reclamem a tota la plantilla i membres del personal tècnic, així com al propi club, que se solidaritzi amb el conjunt de la societat negant-se a rebre un tracte de favor per la seva condició professionals, amb totes les conseqüències que això pot comportar”.  El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, va advertir que si algun club no es presentava als partits seria sancionat amb punts.

En el comunicat es deixa clar que ara els diners s’han d’invertir en les persones afectades pel coronavirus i acaba dient que exigeixen als mandataris de la Lliga que prenguin consciència de la situació actual i que ara el que toca és “lluitar per posar fi a aquesta xacra que està posant fi a la vida de milers de persones”.

El comunicat sencer