Pedro García

va arribar ara fa quatre anys el Muntanyesa després d’atipar-se de fer gols a Segona B i Tercera. Un rodamon del futbol que va sortir de la Grama i va coincidir al Barça B amb un altre Pedro: Pedro Rodríguez, jugador actual del Chelsea. De fet, a Pedro Rodríguez se’l coneixia per Pedrito perquè Pedro García va arribar abans al club blaugrana. Això va fer que, per diferenciar-los, el club l’anomenés el jugador de l’equip londinenc amb un diminutiu.

Pedro García no va triomfar al filial blaugrana i va començar un periple per diferents clubs que el va portar des de Bèlgica fins a Palència, però no va arrelar en lloc, fins que va trepitjar La Bombonera de Nou Barris. Allà va començar tan endollat que el Sant Andreu, aleshores a Segona Divisió B, va trucar a la seva porta. Pedro García s’ho va rumiar, però el president de la Monta, Emilio Llamas, el va trucar per oferir-li compaginar la fitxa de jugador amb la direcció general del futbol base. Un esforç que va convèncer Pedro García.

El segon any com a groc-i-negre va ser el millor. Els gols de Pedro García van conduir la Monta fins a gairebé el play-off d’ascens. Gairebé perquè la derrota de la penúltima al camp del Vilafranca va fer que ja no depenguessin d’ells mateixos. La victòria en l’última jornada contra el Figueres va ser estèril i l’última plaça de promoció d’ascens va marxar cap al Penedès. Tot i això, la figura de Pedro García va continuar creixent i aquell estiu va començar a fer-se càrrec de la secretaria tècnica.

La seva primera temporada com a director esportiu no va anar com tothom esperava i la Monta va baixar a Primera Catalana. Un any difícil que va acabar amb mal ambient dintre del vestidor i que va fer que l’equip comencés pràcticament des de zero.

Enguany, el Muntanyesa torna a rutllar i lluitarà per tornar a Tercera, la categoria que segons Pedro García pertoca al club. Per això, Emilio Llamas li ha ofert la renovació fins al 2022. Un projecte de llarga durada que acabarà per confirmar que Pedro García ha arrelat a Nou Barris.