pau gasol

Pau Gasol ha revolucionat TikTok amb la seva última acció solidària. L’exjugador del Barça de bàsquet ha penjat un vídeo ballant una coreografia al seu jardí per promoure l’activitat física. Al ritme de la cançó de MacacoBailo la pena’, Pau Gasol ha mostrat la seva versió més divertida i alhora solidària amb una coreografia desenfadada des del jardí de casa seva, convidant tots els seus seguidors de TikTok a imitar els seus passos. La fundació de Gasol, la Gasol Foundation, ha iniciat aquesta campanya coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física per tal de reivindicar la importància de l’exercici físic entre la població infantil. Tothom qui vulgui sumar-se a la iniciativa de Gasol pot gravar-se ballant al ritme de Macaco i compartir el vídeo a les xarxes socials amb l’etiqueta “#Actívate”.

Pau Gasol, el millor jugador espanyol de bàsquet

Pau Gasol, compromès amb la salut mental dels infants

Pau Gasol s’ha mostrat il·lusionat i compromès amb conscienciar la població de l’evidència científica que assenyala que els nens i nenes que practiquen activitat física de manera rutinària tendeixen a gaudir d’un major benestar emocional. Segons dades de l’estudi PASOS, elaborat per la Gasol Foundation, l’incompliment de la recomanació d’activitat física és més gran en el gènere femení (70,1 %) respecte del masculí (56,1 %) i també és més gran en l’adolescència (69,9 %) respecte a la població infantil (56,1 %).

@paugasol En el Día Mundial de la Actividad Física, #Actívate con la @gasolfoundation y @dani_macacoo con ‘bailo la pena’ 🕺🏿🎵 #coreografía #baile #actividadfísica ♬ Bailo la Pena – Macaco