La incògnita seguirà uns quants dies o setmanes més. Pau Gasol encara no ha decidit si continuarà jugant a bàsquet. En un acte de la seva fundació, de la qual és el president, Gasol ha explicat que “segueixo donant voltes a la decisió”.

Gasol diu que la família serà bàsica en la seva decisió

El jugador, després d’anunciar que deixava la selecció espanyola després dels Jocs Olímpics de Tòquio, segueix pensant-se si es retira definitivament o encara continua jugant un temps més. Gasol ha explicat que espera que la decisió “arribi al més aviat possible”. Sobre quins seran els factors que l’acabaran de fer decidir ha dit que “són la familia”, que el considera bàsic i molt important. A més, ha explicat que també s’ha guanyat el dret de poder decidir sobre el seu futur amb calma i sense pressa.

O al Barça o res

Ha explicat que el director esportiu del Barça de bàsquet, Juan Carlos Navarro, li envia missatges per preguntar-li sobre la decisió que ha de pendre. De totes maneres, Gasol ha assegurat que això no el pressiona ni el condiciona i que el Barça serà dels primers a saber què decideix sobre el seu futur. Ha afirmat que si finalment continua jugant al Barça el factor econòmic no serà un problema, ja que “el factor econòmic és un més, però no el principal”. I ha estat molt clar quan ha dit que “no em veig jugant a Europa en un equip que no sigui el Barça”.

Respecte a la possibilitat de poder jugar junts amb el seu germà, Marc Gasol, que és agent lliure, Pau ha explicat que també s’ha guanyat el dret de decidir, que no s’ho ha plantejat i que no estan condicionats.