Sempre sobre patins

Pau Bargalló sempre ha viscut enganxat a un estic i a una bola d’hoquei patins. Pertany a una família de Sant Sadurní d’Anoia en què lliscar sobre unes botes amb rodes ha estat un forma de vida.

El seu pare, Jordi Bargalló, va ser president del Noia durant l’etapa més complicada del club. Va aconseguir evitar-ne la desaparició d’una entitat senyera a Catalunya. Els germans d’en Pau, l’Oriol i el Jordi, s’han dedicat tota la vida a l’hoquei. L’Oriol va ser porter del Noia, va guanyar lligues a Itàlia, va passar per l’Igualada i va retirar-se al Vilafranca. Jordi Bargalló és una llegenda que als 41 anys continua fent gols, ara a l’Oliveirense de Portugal. En Francesc, el seu cosí, també va estar a la primera línia de l’hoquei mundial durant dues dècades.

Imatges inèdites de quan començava a patinar

En aquest reportatge fem un repàs exhaustiu de la vida d’en Pau Bargalló, actualment el millor jugador de l’OK lliga i del món, que ens explica quan, com i de quina manera va associar-se a l’hoquei. Tot plegat farcit d’imatges inèdites del Paueti, quan aprenia a patinar amb el gran Marc Gual.

Hem parlat amb tota la família Bargalló, amb entrenadors, amb excompanys i amb amics d’en Pau, tot plegat un recorregut per la trajectòria d’un noi que no sabria viure sense un estic a les mans i sense portar uns patins posats. Un reportatge ple d’experiències del jugador del Barça actual, el jugador que més en sap d’hoquei dins i fora de la pista i, això, perquè és un apassionat del seu esport.