Com cada any, l’Europa ha fet l’habitual passejada per les Festes de Gràcia. Amb el president Víctor Martínez al capdavant, l’expedició escapulada ha comptat amb la presència de la primera plantilla femenina i masculina. Les festes majors del barri son sens dubte una bona oportunitat per fer caliu i apropar-se a l’afició escapulada.

L’expedició europeïsta ha fet entrega de dos quadres conmemoratius als veïns dels carrers de Puigmartí i del Progrés. Ha estat una hora i mitja de passejada, fotografies i converses amb veïns que han deixat una evidència claríssima: els decorats dels carrers canvien any rere any, però a Gràcia hi batega sentiment escapulat.

Paraules de capitans

Àlex Cano i Ana Belén Fuertes, primers capitans de les dues plantilles escapulades, han destacat que les festes del barri són una ocasió única per explicar als nous jugadors el que implica formar part de l’Europa. El president escapulat, Víctor Martínez, ha anat més enllà i ha assegurat que “la Festa Major de Gràcies és la festa major de l’Europa.” 

Aquesta passejada ha arribat només 24 hores després que l’equip que entrena David Vilajoana s’imposés al Trofeu Vila de Gràcia contra el Prat.