El RC Polo de Barcelona és la seu del millor pàdel masculí i femení d’arreu de Catalunya. Des del 20 i fins al 27 d’octubre se celebra la XXVII edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband. Un esdeveniment esportiu d’altíssim nivell que per quart any consecutiu es juga a les pistes d’un dels clubs més emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

L’edició del 2019 té una participació rècord, amb una inscripció de 344 parelles, que superen el rècord establert el 2017 de 337. De les parelles d’enguany, 278 són masculines i 67 són femenines, entre les quals es troba la número 1 del món, Marta Marrero. El mateix president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, ha dit a la roda de premsa de presentació de l’edició que “aconseguir superar el rècord de fa dos anys tot coincidint amb que enguany és el 15è aniversari de la federació, era un repte que ens havíem marcat i ho hem aconseguit”.

Les semifinals, en directe per YouTube

Les semifinals del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel s’oferiran en directe dissabte, 26 d’octubre, a partir de les 15.30 h mitjançant el canal oficial de YouTube de la Federació Catalana de Pàdel. Les finals es jugaran diumenge.

1r Congrés del Pàdel Català

Coincidint amb aquest campionat, la Federació Catalana de Pàdel ha organitzat el 1r Congrés del Pàdel Català. Una jornada gratuïta amb el pàdel com a eix protagonista i amb diferents ponències que analitzaran aquest esport. Tindrà lloc divendres, 25 d’octubre, a les instal·lacions del RC de Polo de Barcelona.