Operaris muntant la pantalla gegant

La plaça de Catalunya es prepara per a la final de la Champions League, que enfrontarà el Barça i l’Olympique de Lió. Els operaris han instal·lat aquest divendres al matí la pantalla gegant des d’on es podrà seguir el partit. Es preveu que hi assisteixin 20.000 persones, que podran acudir-hi aquest dissabte a la tarda, a partir de les 18 h. S’hi podrà accedir de manera lliure i gratuïta.

La pantalla, de set metres de llargada i quatre d’altura, estarà custodiada per agents de seguretat privada. A l’altre extrem de la plaça, s’hi ha col·locat una tarima per tots aquells mitjans que vulguin seguir la festa. A més, també s’hi han instal·lat punts on es podran comprar begudes i menjar.

Operaris muntant la pantalla gegant

Festa a partir de les 18 h

La festa esportiva començarà una hora abans de l’inici del partit, que es jugarà a les 19 h a Torí. Per amenitzar l’espera hi haurà musica d’ambient, punxada per un DJ i l’animació d’un locutor. Diumenge, si el Barça guanya la final de la Champions, hi haurà una rua amb les jugadores.

Per evitar incidents, la Guàrdia Urbana, el cos de Mossos d’Esquadra i els serveis de seguretat del Futbol Club Barcelona controlaran l’accés a la plaça. Està prohibit entrar-hi amb objectes perillosos o contundents, pirotècnia, ampolles de vidre o envasos rígids i begudes alcohòliques. Quan s’acabi el partit, es desallotjarà la plaça.