Pantalla gegant per veure l'Horta-Sant Andreu

El partit entre l’Horta i el Sant Andreu d’aquest diumenge, a les 12 h, es podrà seguir en directe a través d’una pantalla gegant, que s’instal·larà al Centre Cultural els Catalanistes.

Pantalla gegant al CC els Catalanistes

El Sant Andreu, després de no haver arribat a un acord amb l’Horta per disposar d’entrades a preus populars de 5 € per als socis dels dos clubs en els dos enfrontaments de Lliga, ha acordat amb el Centre Cultural els Catalanistes d’instal·lar una pantalla gegant per veure el derbi entre l’Horta i el Sant Andreu d’aquest diumenge, a les 12 h, al Feliu i Codina. El partit es podrà veure a través de l’emissió en directe del web d’aquesta casa, www.beteve.cat

El Centre Cultural (carrer de Ramon Batlle, 9) està molt a prop del Narcís Sala i s’obrirà un quart d’hora abans de l’inici del partit, a les 11.45 h, i el Sant Andreu hi convida qualsevol soci o aficionat quadribarrat, que decideixi no anar al Feliu i Codina. El club andreuenc agraeix al CC els Catalanistes “la bona predisposició d’habilitar una pantalla gegant” per veure l’enfrontament entre l’Horta i el Sant Andreu.