El Barça ha revalidat el títol de campió de Lliga de futbol sala després d’imposar-se al Palma Futsal en el segon partit dels play-off. Els blaugrana han guanyat als mallorquins per 2 a 4 i han aconseguit el sisè títol de Lliga de la seva història.

Màxima igualtat a la primera part

El partit ha començat amb nervis per part dels dos equips. Mallorquins i blaugrana perdien pilotes fàcils i han donat opcions de rematades perilloses als davanters rivals.

El primer avís de gol l’ha donat André Coelho, al minut 3 de partit, amb un xut que ha sortit arran del pal de la porteria de Fabio Pérez. Dos minuts més tard ha arribat l’ensurt del partit. Sergio Lozano ha engaltat un fort xut des de fora de l’àrea i ha notat unes molèsties al genoll esquerra que l’han dut a la banqueta, però que l’han permès tornar abans del descans.

A l’equador de la primera part, el Barça ha tingut l’ocasió més clara dels primers deu minuts. Entre Coelho i Adolfo han estat a punt de fer el 0 a 1 en una ràpida jugada de Matheus. I del possible gol blaugrana s’ha passat al gol del Palma. Chaguinha, un minut després de l’ocasió dels de Jesús Velasco, ha recuperat una pilota i la seva assistència la rematada de manera inapel·lable Higor per fer l’1 a 0.

Poc ha durat l’alegria mallorquina. Tres minuts després del gol de Palma, Sergio Lozano ha fet l’empat a 1 aprofitant un rebuig de Fabio. I si poc ha durat la felicitat dels balears, menys ha durat la dels blaugrana. Només havien passat dos minuts del gol del Barça quan Nunes en una bona jugada individual ha fet el 2 a 1. Les alegries anaven per barris. I quan quedaven tres minuts per al descans. Sergio Lozano ha fet l’empat a 2 després d’una bona jugada de Dyego.

Els gols de Pito y Dyego que valen un títol

La segona part ha començat amb un Palma més insistent en atac. Als cinc minuts de la represa, Dídac Plana ha evitat el gol d’Eloy Rojas amb una gran aturada. Dos minuts més tard, l’ocasió de gol ha estat per a Dyego, però el seu xut l’ha rebutjat Fabio. Durant els primers deu minuts de la segona part, els porters dels dos equips han estat els protagonistes amb aturades de molt de mèrit.

Però just després d’haver creuat l’equador del segon temps han arribat els gols. Pito, al minut 32, ha fet el 2 a 3 després de rematar a plaer una bona assistència de Lozano.

En els últims dos minuts, el Palma ha jugat amb porter jugador i el Barça ho ha aprofitat per fer el 2 a 4 amb un gol de Dyego que ha deixat sentenciat el partit quan quedaven 12 segons per acabar el partit.