Palau Sant Jordi

Barcelona, i més concretament el Palau Sant Jordi, tornaran a acollir atletisme. En el Palau s’hi celebrarà la temporada del Campionat de Catalunya d’Atletisme de pista coberta de l’any 2021.

L’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana d’Atletisme han arribat a acord de col·laboració. Des del mes de gener i fins al març el Palau Sant Jordi serà l’escenari de les proves del Campionat de Catalunya indoor de les diferents categories, el Campionat d’Espanya sub-16 i del tradicional míting internacional. Aquestes proves estaven previstes disputar-les a la pista d’atletisme de Sabadell.

Adequar el Palau

Des de Barcelona de Serveis Municipals (B:SM) s’ha realitzat un important esforç econòmic per poder acollir aquests esdeveniments. Entre altres actuacions s’haurà de fer una intervenció tècnica a l’espai central per poder reinstal·lar la mateixa pista que es va fer servir pel campionat del món de pista coberta que es va celebrar l’any 1995 al Palau Sant Jordi. Dilluns 28 de desembre està previst iniciar els treballs de transport i muntatge de la pista amb l’objectiu de realitzar la primera competició el cap de setmana del 16 i 17 de gener del 2021.