449 gols de Pablo Àlvarez, màxim golejador de la història de l’OK Lliga

Que Pablo Àlvarez estava casat amb el gol ho sabíem. Pero és que en el darrer partit contra el Lloret amb victòria blaugrana per un gol a tres, l’argentí va batre un dels grans rècords que fa mític un golejador. Álvarez ja pot cridar als quatre vents que es el màxim anotador de la història de l’OK Lliga amb 449 gols. La competició es va anomenar així des de l’any 2002 i era Raül Marín el que ostentava aquest privilegi, amb 448 encerts.

Amb la victòria d’ahir Pablito va aconseguir com tantes vegades obrir la llauna del marcador blaugrana i amb aquest gol de falta directa encarrilava el triomf per refermar el lideratge a la lliga. No content amb això també va ser l’assistent de Panadero en el tercer gol.

290 dianes amb el Barça

El “killer” de San Juan està acostumat a ser el pitxitxi de l’equip. Ho és també aquesta temporada, en la qual ja suma 30 gols en totes les competicions: 19 a l’Ok Lliga, 6 a la Lliga catalana, 3 a la Lliga Europea i 2 a la Continental. En la lliga regular manté una pugna espectacular amb un altre golejador nat, el francès del Liceo, Carlo Di Benedetto.

Fa vuit temporades que és jugador del Barça, i des que vesteix la samarreta blaugrana, acumula 290 gols a l’Ok Lliga. Els altres 159 els va marcar amb el seu anterior equip, el Liceo, entre els anys 2005 i 2011. Cada any que deixa enrere (passa) continua el seu idi·li amb el gol, encara que en el curs 2013-2014, va rebentar estadístiques establint un nou rècord golejador d’aquella temporada, amb un total de 56 dianes.

I sense anar gaire lluny, la temporada passada va aconseguir també una fita personal, marcar 6 gols en un sol partit. Va ser a casa de l’Arenys de Munt, en un partit boig que va acabar amb un marcador contundent, 3 a 9 a favor dels homes d’Edu Castro.

San Juan, la seva ciutat natal, propera cita d’Álvarez amb l’equip

Als seus trenta-dos anys, el “7” blaugrana, encara pot continuar eixamplant aquest compte golejador i sens dubte té una ocasió immillorable per celebrar aquest rècord just acabat d’estrenar. L’equip viatja a la seva localitat natal, San Juan, a l’Argentina, per disputar les semifinals de la Copa Intercontinental contra el Concepción de San Juan, divendres vinent dia 14 de desembre.