Ousmane Dembélé

Compte enrere perquè s’acabi el serial Ousmane Dembélé. L’encara jugador del Barça té contracte per una setmana més, fins a l’1 de juliol del 2022, i el seu futur segueix més enlaire que mai. Xavi el vol al FC Barcelona, Tuchel al Chelsea i sembla que el PSG també ha pensat en ell per desig explícit d’Mbappé. Tres possibles destins i poques pistes sobre el seu futur.

El Barça: Xavi el vol i Dembélé diu estar a gust a Barcelona

L’estira-i-arronsa entre Ousmane Dembélé i el Barça fa mesos que dura. El club ha dit més d’una vegada que té l’oferta de renovació sobre la taula però que no la mouran. El francès, que es va pronunciar mitjançant el seu agent en una carta, diu portes endins que vol seguir perquè Xavi confia en ell, i el tècnic ha demanat un últim esforç a la directiva per intentar mantenir-lo a la plantilla abans que gastar-se una milionada en un substitut com Raphinha. Un sidral amb tres bandes, jugador, tècnic i direcció esportiva, que serà de difícil encaix.

Per acabar-ho d’adobar, el mateix Ousmane Dembélé va assegurar a un aficionat que se’l va trobar en un semàfor que està molt a gust a Barcelona i que pensa seguir al club. A més a més, va deixar caure que no anirà al Chelsea, tot i que Thomas Tuchel l’ha demanat.

El Chelsea: Tuchel el coneix i el vol al seu equip

Tot i aquestes declaracions de Dembélé, el cert és que el Chelsea és l’equip més interessat en la seva incorporació. Tuchel, l’entrenador dels anglesos, el coneix de quan el va tenir al Borussia Dortmund i sap que li pot aportar el mosquit. A més a més, l’entrenador alemany acostuma a jugar amb extrems i Ziyech, un dels que té, sembla que no seguirà al club.

El PSG: Mbappé el vol, però no serà fàcil

El PSG és l’altra opció que Dembélé té sobre la taula. Kylian Mbappé s’ha fet fort al club i ha guanyat ascendència després de la seva renovació i ara ha demanat l’extrem blaugrana, amb qui ha coincidit a la selecció. La incorporació de Dembélé per part del PSG es veuria com un nou cop al Barça després de la compra de Neymar o les negatives a les vendes de Verrati en anys anteriors. El problema és que l’equip francès té massa jugadors i el seu president ja ha avisat que volen fer neteja. Una neteja que no serà fàcil perquè els sous que paga el club de París són molt alts i els jugadors no volen perdre diners si marxen.