Ángel Di María

El Barça continua removent cel i terra per trobar fitxatges a cost zero i que tinguin un rendiment immediat. Un cop segellades les incorporacions de Christensen del Chelsea, i de Kessie del Milan, ara s’ha obert la porta al fitxatge d’un extrem, Ángel Di María, exjugador del Madrid i del PSG.

Quines opcions té el Barça de fitxar Di María?

El jugador argentí ha acabat contracte amb el PSG després de jugar set temporades al conjunt de París. Amb el Mundial de Qatar a l’horitzó, necessita fitxar per un club potent i competitiu, per arribar en forma al mes de novembre.

Segons diversos mitjans de comunicació, té converses avançades amb la Juventus, que necessita reforçar l’equip després d’acabar quart a la Serie A. Però el Barça hauria entrat amb força en la lluita per la seva incorporació.

El principal avantatge pel club culer és que no caldria pagar traspàs. El Barça està en números vermells, i necessita rebaixar la massa salarial per poder complir el ‘Fair Play’ financer, i per tant, incoporar un jugador a cost zero sempre és més fàcil que pagar un traspàs, per baix que sigui. Segons el mitjà “Relevo”, Di María estaria considerant l’opció blaugrana, ja que prefereix la lliga espanyola a la italiana. Per una banda la coneix millor, ja que ha jugat al Madrid, l’adaptació idiomàtica també seria més fàcil, i a més les característiques del futbol espanyol el beneficien més que l’italià. Segons aquest mitjà Barça i Di María ja haurien parlat i estarien d’acord en intentar el fitxatge.

Veurem però, si el Barça tanca alguna carpeta abans, ja que sense sortides i rebaixes de sou, no podria inscriure Di María ni que vingués a cost zero. De fet hi ha cua per a poder inscriure jugadors ara mateix, com Christensen, Kessie i Sergi Roberto després de la seva renovació.