L’Atlètic-Barceloneta ha guanyat l’Olympiacos per un contundent 9 a 15. Una victòria que situa els barcelonins com a líders en solitari.

L’Atlètic-Barceloneta comença dominant

Els de Chus Martin han sortit molt endollats i ràpidament han agafat avantatge en el marcador. Un primer parcial d’1 a 4 favorable als mariners ha marcat el partit. En el segon període ha baixat l’efectivitat de cara porteria. Les defenses han reduït els espais i a la mitja part el marcador era de 2 a 6. Quatre gols de distancia que donaven moltes possibilitats a l’Atlètic-Barceloneta d’endur-se el partit.

Els barcelonins se situen líders

Els grecs han intentat canviar la dinàmica del matx a l’inici de la segona part, però, tot i que s’han endut el parcial, els barcelonins han pogut evitar la reacció de l’Olympiacos. En l’últim quart l’Atlètic-Barceloneta s’ha mostrat molt efectiu de cara a porteria. Han fet sis gols i han sentenciat el partit. Felipe Perrone amb cinc gols i Alberto Munárriz amb quatre han estat els màxims golejadors dels barcelonins.