L’Olot s’ha assegurat un lloc a la final del play-off estatal, després d’haver-se desfet del Girona B en un partit que ha necessitat de la pròrroga. La igualtat ha estat màxima, i cada equip ha dominat en cadascuna de les parts.

La primera ha estat pels garrotxins, molt seriosos, i s’han avançat en el marcador després que Eloi Amagat ha robat una pilota que ha servit des de la dreta per a Callís, que ha fet una passada de la mort que s’ha introduït en pròpia porteria Mateo.

L’1 a 0 ha arribat al minut 23 i, tot i que en els primers 45 minuts el marcador no s’ha mogut.

A la represa, les tornes han canviat, amb un Girona B que s’ha tret la pressió de l’Olot de sobre per aconseguir l’empat. En el minut 53, Pau Víctor ha posat una pilota magistral per a Mateo —l’autor de l’autogol del primer temps— que, de cap, ha superat Batalla per fer l’1 a 1. Amb molta insistència ha buscat el filial de Montilivi l’empat, però la solvència de Batalla sota pals ho ha evitat en més d’una ocasió.

Sense moviments a la pròrroga

L’àrbitre ha estat el gran protagonista de la pròrrogaEl Girona B ha reclamat dos penals pràcticament consecutius. Un per mans i l’altre per una falta, però Pol Arenas, àrbitre del partit, no ho ha vist clar i els gironins s’han quedat amb un pam de nas. Finalment, el marcador no s’ha mogut i l’Olot està a un partit de ser equip de Segona RFEF.

Rubí, penúltima etapa

La final del play-off és la ronda prèvia de la fase estatal que s’ha de disputar el cap de setmana del 21 i 22 de maig i que permet l’ascens directe a la Segona RFEF. El guanyador d’aquesta eliminatòria, doncs, encara haurà de jugar un altre partit per tal de poder pujar de categoria. Els enfrontaments es jugaran a la Ciudad del Fútbol de la RFEF i al Camp Municipal Dehesa de Navalcarbón.