El Palau va viure una nit màgica. El Barça necessitava remuntar contra el Porto el 6 a 2 advers de l’anada per ser primer de grup. I des del minut 1 va sortir decidit a aconseguir-ho. Marc Torra va fer el primer, i dos gols gairebé consecutius de Matías Pascual van deixar la remuntada a tocar. Abans del descans Pablo Álvarez va fer el quart i va desfermar el deliri a les grades, que van presentar un bon aspecte amb més de 4.600 espectadors. La segona part va ser la confirmació del que es va veure a la primera. Aitor Egurrola va estar immens sota pals i no va concedir cap gol. A la porteria dels portuguesos, en canvi, es continuaven patint les estocades blaugrana. Panadero va fer el cinquè; Reinaldo García, el sisè, i Marc Torra va tancar la golejada amb el setè.

FC Barcelona: Egurrola, Pablo Álvarez, Torra, Panadero i Reinaldo García –cinc inicial–; Sergi Fernández, Gual, Matías Pascual, Marín i Barroso.

FC Porto: Edo, Moreira, Oliveira, Silva i Barreiros –cinc inicial–; Magalhaes, Santos, Pinto, Ventura i Nunes.

Gols: 1-0, Torra (min 1); 2-0, Matías Pascual (min 13); 3-0, Matías Pascual (min 16); 4-0, Pablo Álvarez (min 24); 5-0, Sergi Panadero (min 27); 6-0, Reinaldo García (min 36), i 7-0, Marc Torra (min 41).