Oier Olazábal

L’Espanyol segueix planificant la plantilla de la temporada 2022-23 i qui no formarà part de l’equip és Oier Olazábal. El club ha comunicat al porter que no compta amb ell de cara a la propera temporada.

Oier Olazábal encara té un any de contracte i, per tant, l‘Espanyol l’indemnitzarà en 30.000 euros perquè no formi part de l’equip el curs 2022-23. El porter, de 32 anys, va arribar al club blanc-i-blau fa dues temporades i mitja i gairebé sempre ha viscut a l’ombra de Diego López, que ha estat el porter titular.

Domingo Catoira: “Construirem una gran plantilla i un gran equip”

El director esportiu de l’Espanyol explica que, de moment, el mercat de fitxatges està aturat i que tenen molt clar les posicions que han de reforçar

Amb la sortida d’Oier Olazábal, l’Espanyol emprèn una reestructuració profunda a la porteria. Fa unes setmanes es va anunciar que Diego López no continuava al club i ara és Olazábal qui tampoc no seguirà. Per tant, a hores d’ara el club només té Joan Garcia com a porter. Entre els noms que sonen per reforçar la porteria blanc-i-blava hi ha el de Bartolomiej Dragowski, de la Fiorentina, i el de Álvaro Fernández, de l’Osca.