Rubi era el preferit per dirigir l’Espanyol i el club ha confirmat l’arribada del tècnic català. Joan Francesc Ferrer ha dirigit el Huesca aquesta temporada i ha aconseguit l’ascens del conjunt aragonès a Primera Divisió. Signarà per a dues temporades i dilluns, 4 de juny, serà presentat a l’RCDE Stadium.

Joan Francesc Ferrer “Rubi” és l’home de moda. El tècnic de Vilassar de Mar ha portat el Huesca on ningú no es podia imaginar. Un ascens històric que obre de nou les portes del futbol d’elit per a Rubi.
Entrenador metòdic, estudiós, malalt del futbol i treballador incansable. Com a jugador, Rubi era un mitjapunta creatiu que no va arribar mai a Primera. El Vilassar i l’Espanyol B van ser dos dels clubs que van gaudir del seu futbol. Blanc-i-blau de cap a peus, la seva primera gran experiència com a entrenador va arribar amb el filial perico. El 2006 Rubi va portar l’Espanyol B a la Segona B. Els camins del tècnic i el club, però, es van separar l’any següent. Rubi deixava la banqueta espanyolista i el seu lloc el va ocupar Òscar Perarnau.

Ara, curiosament, després de 10 anys Perarnau aposta pel retorn de Rubi a l’RCDE Stadium. En aquests ays el tècnic ha ensenyat del que es capaç en molts equips. Ell va il·lusionar per primer cop el Girona. El gran futbol que es va veure a Montilivi el 2012 no va tenir el premi de l’ascens. Però Rubi sí que va tenir recompensa. Va ser ni més ni menys que formar part del cos tècnic del Barça. La malaltia de Tito va tòrcer les coses i el tècnic va marxar a Valladolid el 2014. Allà va tornar a quedar-se a les portes d’un ascens. La seva estrena a una banqueta de Primera va arribar el 2015 amb el Llevant. Va ser a meitat de curs i el final no va ser el desitjat. Descens que es va repetir el curs següent amb l’Sporting de Gijón. Malgrat tot, el Huesca va apostar pel futbol de Rubi. Amb l’equip aragonès ha arribat el somni més esperat. Rubi tindrà per fi el seu projecte de Primera.