Mitja marató de Barcelona 2023 inscripcions

La Mitja Marató de Barcelona, que se celebrarà el 16 de febrer del 2025, ha obert inscripcions. Després de l’èxit absolut de l’edició d’aquest any, amb més de 28.000 inscripcions i amb llista d’espera, l’organització confia a ampliar la xifra de participació per a la pròxima edició.

“Fell the beat”

Sota el lema “Feel the beat” (“Sent el batec”), l’organització vol aconseguir que la Mitja Marató de Barcelona sigui una de les mitges maratons amb millor ambient i animació d’Europa i superar les xifres d’inscripció de l’edició passada. La mitja barcelonina s’ha convertit en la mitja marató més multitudinària d’Espanya i la segona més gran d’Europa, després de la de Berlín.

Aquest 2024 s’ha assolit la xifra de participació més alta en la història de la prova i els rècords també en presència femenina, amb 9.800 dones inscrites. A més, un 40 % de corredors i corredores han estat internacionals, procedents de fins a 98 nacionalitats diferents. Tanmateix, la kenyana Joyciline Jepkosgei va establir el rècord femení de la prova en 01:04:29 que, de moment, és el millor temps mundial d’aquesta distància de l’any.