Els aficionats del Barça han pogut veure, en directe, les noves incorporacions per la temporada 2019-20: Jennifer Hermoso, Andrea Falcón i Caroline Graham Hansen. Les tres jugadores han gaudit de minuts en la victòria del Barça contra el Marsella a la ciutat esportiva Joan Gamper.

Una segona etapa

Aquesta temporada nova suposa una segona part a Can Barça per Jennifer Hermoso (Madrid, 1990)  i Andrea Falcon (Cànaries, 1997). Totes dues venen procedents de l’Atlètic de Madrid, el  campió de Lliga. Hermoso va  fer 24 gols amb les matalasseres. La davantera coneix la casa, ja que va ser blaugrana durant des del 2013 fins el 2017, deixant un total de 89 gols i 10 assistències.

Andrea Falcón és l’altra jugadora que intentarà revertir la dita segons la qual “les segones parts mai han estat bones”. L’extrem esquerra va sortir de les categories inferiors de La Masia i va debutar amb el primer equip del Barça, però no va aconseguir la continuïtat i regularitat que sí va trobar a l’Atlètic de Madrid.

Caroline Graham Hansen, un punyal a la banda

La noruega és un dels fitxatges més il·lusionants. Ve procedent del Wolfsburgo, on en cinc anys ha fet 51 gols en 132 partits. Es tracta d’una jugadora ràpida amb molt bona presa de decisions després de superar les rivals. Sense dubte, és un reforç de luxe per seguir creixent en competicions europees.