El nou president de l’Europa, Víctor Martínez, ha tornat al programa ‘btv esports’ per concedir la primera entrevista després de ser reelegit. Martínez s’ha mostrat content i satisfet pel resultat i ha assegurat que l’objectiu és treure el club de les mancances econòmiques i aconseguir l’ascens a Segona B, a nivell esportiu.

Entrevista al nou president escapulat

Els periodistes Sergi Cebrián i Jordi Montalbo han entrevistat un Víctor Martínez que encetarà el segon mandat al capdavant del club. El candidat escapulat ha obtingut 168 suports davant dels 63 que ha aconseguit l’altre candidat, David Prats. Víctor Martínez ha explicat que es posaran a treballar ràpidament després d’haver estat reelegit.

“L’objectiu és l’ascens a Segona B”

“El meu objectiu és clarament continuista, volem aconseguir treure el club de les mancances econòmiques. Ara podem tirar endavant amb més tranquil·litat. Hem d’anar dia a dia i a nivell esportiu volem continuar com fins ara confiant amb el planter” ha destacat Víctor Martínez. A més, ha reiterat que l’objectiu amb el primer equip és aconseguir l’ascens a Segona Divisió B.

El nou president de l’Europa també ha tingut unes paraules cap a l’altre candidat escapulat, David Prats: “Els dos volem el millor per a l’Europa. El soci s’ha decantat perquè ha vist que durant aquests quatre anys hi ha hagut una estabilitat al club”. Els companys del ‘btv esports’ li han preguntat quin seria el seu desig pel 2021: “El primer que desitjaria és que el públic i els aficionats puguin tornar als camps. El futbol sense públic no és el mateix. Que ens acompanyi la bona feina que s’està fent a tots els nivells i que mantinguem aquesta bona ratxa.”