Els blaugrana sempre van dominar en el marcador amb avantatges clars, només quan faltaven 15 minuts per al final i a causa de la relaxació, els aragonesos es van col·locar a dos gols. L'entrada aleshores de Rutenka va solucionar el partit. XAVI PASCUAL, entrenador del FC Barcelona Intersport "Jo crec que hem fet una molt bona primera part. Ens ha ajudat molt a l'inici la porteria per poder trencar una mica el partit i a la segona part se'ns han enganxat en el resultat, no hem estat bé defensivament."

Barça Intersport, 36 – BM Osca, 26

Barça Intersport (18+18): Sterbik (Saric, min 31 a 60); Rocas (4,2p), Gurbindo (1), Sorhaindo (2), Raúl Entrerríos (4), Mikel Aguirrezabalaga (5), Stranovsky (2) -set inicial-, Montoro (2), Noddesbo (5), Sarmiento, Juanín (6), Rutenka (4) i Balaguer (1).

BM Osca (12+14): Julio Rodríguez (Corrales, min 31 a 60); Saubich (5,4p), Grau (3), Eloy González (2), Raúl Bartolomé, Mira, Escribano (2) -set inicial-, Álvaro Ruiz (8), Espigol (4), Montero, Ibai Cano i Ancizu (2).

Marcador cada cinc minuts: 2-0, 5-1, 9-4, 13-7, 14-10 i 18-12 (descans). 21-15, 24-20, 25-23, 29-23, 33-25 i 36-26 (final).

Àrbitres: Ignacio García Serradilla i Andreu Marín Lorente.