llista espanya

Nou futbolistes del Barça formen part de la llista de convocades amb la selecció espanyola per disputar l’Eurocopa d’Anglaterra d’aquest estiu. El seleccionador d’Espanya, Jorge Vilda, confiarà en la columna vertebral del FC Barcelona per assolir l’èxit a la màxima competició continental de seleccions.

Les nou jugadores del Barça que disputaran l’Eurocopa amb la selecció espanyola són: Alexia Putellas, Sandra Paños, Mapi León, Irene Paredes, Andrea Pereira, Patri Guijarro, Aitana Bonmatí, Clàudia Pina i Mariona Caldentey. A més a més, Leila Ouahabi, que acaba de deixar el Barça per fitxar pel Manchester City, també ha entrat a la llista.

El camí d’Espanya a l’Eurocopa femenina 2022

Espanya debutarà a l’Eurocopa d’Anglaterra el proper 8 de juliol contra Finlàndia. El segon partit de les futbolistes espanyoles serà contra Alemanya, el 12 de juliol, mentre que la fase de grups finalitzarà amb el duel contra Dinamarca, previst pel 16 de juliol. Espanya, amb gairebé la meitat de jugadores del Barça a la seva selecció, és una de les grans favorites a guanyar l’Eurocopa.