El coronavirus representa un problema per als clubs de futbol de totes les categories que no saben quan reprendran les competicions. Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola, ha fet una roda de premsa en què ha destacat que els campionats d’aquesta temporada es decidiran al terreny de joc a partir del moment en què les autoritats permetin el normal desenvolupament de les Lligues.

Quan el país recuperi, tornaran els campionats

A la Federació Espanyola ja no es posen cap termini per reprendre les competicions i, quan es faci, que sigui amb total normalitat, és a dir, amb públic a les graderies i totes les garanties sanitàries.

 

Els clubs de Tercera Divisió rebran subvencions

El president ha tranquil·litzat els clubs modestos que arran de la crisi sanitària perdran molts dels ingressos previstos i hauran d‘afrontar els pagaments que tenien fomalitzats amb jugadors, tècnics i proveïdors.

No a jugar cada dos dies

Rubiales, que va jugar a futbol a Primera Divisió, descarta d’entrada que quan es reprenguin les Lligues es juguin partits cada 48 hores per guanyar temps al temps i concloure els campionats ràpidament. El president preveu que hi hagi jornades que s’hagin de disputar després del 30 de juny, quan normalment s’acaben les temporades i expiren els contractes dels futbolistes amb els clubs de qualsevol categoria.