Nike Training Outdoor Project és un nou espai d’entrenament que ha renovat completament el que hi havia abans a la zona de l’espigó del Gas, a la Barceloneta. La transformació és important perquè tot el parc ha canviat i s’ha adaptat a les noves tendències del món de l’activitat física. L’espai s’ha posat en marxa gràcies a l’empresa Nike, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona. L’antic parc s’ha traslladat íntegrament a la Mar Bella.

Nike Training Outdoor Project, disseny i funcionalitat

El parc d’entrenament combina un disseny molt atractiu i molt integrat amb el paisatge barceloní i amb la funcionalitat. La zona d’entrenament està equipat amb barres paral·leles, anelles, bancs d’abdominals i musculació per practicar fins a 18 exercicis diferents. Els aparells i el disseny són italians i, prèviament a la instal·lació, els tècnics de l’empresa nord-americana van desplaçar-se fins al país transalpí per provar-los.

Nike Training Outdoor Project

Activitats gratuïtes i dirigides

La pràctica esportiva al Nike Training Outdoor Project és gratuïta, òbviament, i oberta a la ciutadania. Qualsevol persona en pot fer ús. A banda de les explicacions dels exercicis també hi ha la possibilitat de demanar consells i indicacions als tècnics de l’empresa nord-americana que tenen la seu al carrer de l’Atlàntida, 78. Allà, entrenadors de l’empresa poden assessorar els clients si prèviament s’hi han inscrit.