Nico Melamed, amb només 19 anys, s’ha ficat els aficionats de l’Espanyol a la butxaca. Jugador blanc-i-blau des dels 12 anys, ha fet un repàs de la seva trajectòria al club i sembla que encara té molt recorregut a l’Espanyol. De fet, l’octubre passat va renovar fins al 2024.

Fidelitat espanyolista

Nico Melamed no té cap intenció de moure’s de l’Espanyol tot i les ofertes que puguin arribar. El davanter ha reconegut “sentir els colors i identificar-se amb el club” i veu la seva estada com a blanc-i-blau com “un projecte de futur per seguir creixent tant a dins com a fora del terreny “.

Sento els colors i em sento identificat amb el club”
Nico Melamed

Referència per als joves del planter

A Nico Melamed l’omple d’orgull “poder representar el futbol base, el somni de molts joves que volen arribar a la primera plantilla”. Per ell, tot això va “molt més enllà del futbol” i creu que aquesta etapa al club pot ser “molt especial, molt maco per al futur”. Tanmateix, es ratifica a l’hora de decantar-se per l’Espanyol, “el seu club de sempre”, i diu obertament que es queda aquí.

Fer gols amb el primer equip multiplica la sensació per 100 o 1.000”
Nico Melamed
Nico Melamed jove

Debut amb el primer equip

Per Melamed, debutar amb el primer equip era “el que sempre havia somiat”. Pel jugador de Castelldefels, jugar amb els jugadors de la primera plantilla va ser “una cosa indescriptible”. Melamed ha reconegut que el moment de trepitjar la gespa de l’RCDE Stadium va ser un moment “agredolç” perquè estava lesionat i només la va poder trepitjar amb un peu per culpa de la lesió, però que tot i això s’hi va sentir “com a casa”. El davanter, que sempre ha fet gols en les categories inferiors, ha descrit el que se sent en fer-los amb el primer equip com una sensació que “es multiplica per 100 o per 1.000.”