Nico González

El FC Barcelona ha fet oficial la renovació de Nico González. El migcampista de 20 anys, que acabava contracte el 2024, renova amb el club blaugrana per dues temporades, o sigui, fins al juny del 2026. Ara tindrà una clàusula de rescissió de 1.000 milions d’euros. Just després de signar l’ampliació de contracte també s’ha fet oficial la cessió del futbolista al València per una temporada. Una cessió que no preveu opció de compra.

Nico vol seguir creixent com a jugador

Amb aquesta operació totes les parts queden satisfetes, ja que el Barça no vol perdre el jugador. El futbolista vol triomfar com a blaugrana, però és conscient que necessita jugar i aquesta temporada ho tindria complicat al Camp Nou. I el València disposarà d’un jugador amb molta qualitat per al mig del camp.

Nico marxa cedit al club valencià perquè era conscient que aquesta temporada tindria molt complicat tenir minuts al Barça. La competència al mig del camp serà molt alta i davant d’això ha preferit anar a un club en el qual pugui disposar dels minuts i del protagonisme que, en teoria, no tindria aquesta temporada al Barça i així seguir creixent i evolucionant com a jugador. Nico després de parlar amb el tècnic del València, Gennaro Gattuso, ha decidit que la millor sortida és anar a Mestalla.