Bartomeu Messi Neymar

Segons ha pogut saber el programa ‘La porteria’ de betevé, el capità Leo Messi i el president Bartomeu es van reunir a casa l’argentí per traçar algunes línies del futur blaugrana. Una trobada que es va produir abans de la final de la Copa del Rei. Amb independència del resultat, el president als despatxos i el “president” al camp posaven en comú temes importants de la temporada vinent.

La tornada de Neymar i el futur amb Valverde

De la reunió entre Bartomeu i Messi que pot explicar ‘La porteria’ de betevé en deriven diferents conclusions

  • El retorn de Neymar

‘La porteria’ fa un any i mig ja va avançar en exclusiva el penediment de Neymar de marxar del Barça. Era el 29 d’octubre del 2017. De la mateixa manera, un any després, aquest programa va explicar que Neymar hauria pactat la sortida del PSG l’estiu del 2019, quan Neymar i el Barça ja havien tingut les primeres converses. Actualment, després de confirmar-se la informació avançada per aquest programa, ‘La porteria’ pot explicar que després d’aquesta reunió entre l’argentí i Bartomeu, Messi veu amb bons ulls el retorn del brasiler, de la mateixa manera que ho aproven pesos pesats de la plantilla blaugrana. El programa ha pogut saber que el brasiler ha estat recentment a Barcelona i, fins i tot, s’ha trobat amb excompanys d’equip que avalen la seva tornada.

  • El futur de Valverde

Leo Messi i Bartomeu van encarar el futur de Valverde. Posteriorment a la trobada, el capità i Bartomeu es van declarar a favor del tècnic.