La cita més important del dia a Barcelona és la Copa Nadal, una competició que ja és tota una tradició. Aquest any arriba a la 108a edició, en què uns 300 agosarats han desafiat la temperatura i s’han tirat a l’aigua per nedar els 200 metres del recorregut. El més important, el bon ambient entre competidors.

Encara que no ho sembli, aquest Pare Noel s’està preparant per tirar-se a l’aigua. Després de la feinada d’aquesta nit no hi ha res millor que un bany refrescant per recuperar forces. El bon humor i les ganes de passar-s’ho bé són imprescindibles a la Copa Nadal, la més que tradicional nedada al Port de Barcelona, que aquest any arriba a la 108a edició. Uns 300 valents han desafiat el fred exterior i la temperatura de l’aigua per nedar els 200 metres de la competició, que aquest any ha recuperat el recorregut en línia recta. Els més ràpids en la categoria absoluta han estat Guillem Pujol, que guanya la prova per quarta vegada consecutiva, i Judith Navarro, que repeteix el triomf de l’any passat.
La prova popular és la més divertida i esbojarrada. I, si no, que li ho preguntin a aquest tió, que només feia que nedar i nedar perquè deixessin de donar-li cops de bastó.