L’Atlètic-Barceloneta no ha tingut cap problema a mantenir la imbatibilitat a la Divisió d’Honor de waterpolo. L’equip de Chus Martín s’ha imposat al Navarra per 8 a 26.

L’Atlètic-Barceloneta, imparable

Des d’un bon inici, els mariners han demostrat que no abaixarien la guàrdia davant el conjunt de Manel Silvestre. El primer quart ha acabat amb victòria de l’Atlètic-Barceloneta per 0 a 5. La mateixa diferència de gols que hi ha hagut en el segon quart, cosa que ha fet que al descans el resultat fos de 2 a 12 per als visitants.
Després del descans, la dinàmica ha continuat. En el tercer quart hi ha hagut un altre parcial de cinc gols per als mariners, que han entrat a l’últim període amb un 6 a 21 a favor. L’últim quart també ha acabat favorable al Barceloneta i amb Álvaro Granados i Alberto Munárriz com a màxims golejadors del partit.

I ara, la Champions

Després de la victòria a la piscina de la Ciutat Esportiva Amaya, l’Atlètic-Barceloneta tornarà a centrar-se en la Champions. Els mariners rebran el 23 de gener la visita de l’Steaua de Bucarest, després de l’empat a 8 amb el Brescia en l’última jornada.