De la piscina del Club Natació Barcelona, al Mundial de Hangzhou. Aquest és el camí que faran els nedadors que han aconseguit la mínima per participar en el Campionat del Món de piscina curta que es farà a la Xina de l’11 al 16 de desembre.

La delegació espanyola, amb tres catalans i quatre clubs

Hi haurà nou nedadors que representaran la natació espanyola i set seran catalans o representants de clubs de Catalunya. La participació més destacada serà la de Jessica Vall. La nedadora del Sant Andreu, que ja tenia la plaça assegurada amb els 200 braça, ha fet la mínima en els 50 amb un temps de 30 segons i 67 centèsimes.

Jessica Vall, nedadora del CN Sant Andreu
@mariaguixa

La seva companya de club Africa Zamorano també ha aconseguit la mínima per al Mundial, en aquest cas amb els 200 esquena i un temps de 2 minuts, 5 segons i 40 centèsimes.

El Sant Andreu tindrà encara més representants a Hangzhou. Lidón Muñoz ha fet la mínima en els 100 lliures després d’aturar el cronòmetre amb un temps de 53 segons i 18 centèsimes.

Lidon Muñoz, nedadora del CN Sant Andreu
@RFEN_directo

L’altre representant del club andreuenc serà el mallorquí Joan Lluís Pons, que ja tenia la mínima per participar en els 400 estils.

Nedadors del CN Sant Andreu
@CNsantandreu

El Sabadell també tindrà representants al Mundial amb la catalana Marina García i els mallorquins Catalina Corró i Marc Sánchez. La resta de la delegació espanyola la formaran Jimena Pérez, del Gredos San Diego, i el mallorquí Hugo González, del Canoe.