Amb el Marcel Beltran, de la revista ‘Panenka’, repassem històries mítiques del futbol relacionades amb el món de la música. Des de l’afició de Bob Marley amb la pilota, la compra del Watford per part d’Elton John o el mític escalfament de Maradona amb el Nàpols. A més, repassem alguns els càntics d’equips anglesos.

Bob Marley la toca

El músic de reggae jamaicà era molt aficionat al futbol. Una afició que li venia del seu pare d’ascendència anglesa i que també li va transmetre l‘amor al Liverpool. A Marley també li agradava jugar-lo i fer partits de patxanga mentre anava de gira musical pel món. Es comenta que era un jugador més bregador. Jugant a futbol es va trencar un dit del peu i, arran d’això, va descobrir que tenia un melanoma maligne que va acabar sent la causa de la seva mort. Quan va morir, a la seva tomba hi havia una guitarra, una planta de maria i una pilota de futbol.

Elton John va comprar el seu equip

El cantant britànic Elton John va comprar el Watford, equip de la seva infantesa als afores de Londres. L’equip va pujar tres categories amb ell com a president. Al seu estadi hi ha una grada dedicada a la mítica estrella del pop.

Els estadis anglesos i els càntics

Els aficionats del Liverpool no només tenen el ‘You will never walk alone’. També personalitzen cançons dels jugadors. Els aficionats de l’Arsenal, per exemple, han versionat Dani Ceballos amb ‘La bamba’. També Cesc Fàbregas en va fer una, que va passar al Chelsea quan va canviar de club.

L’escalfament de Maradona

Maradona i la cançó ‘Life is life’ van ser protagonistes de l’escalfament més mític de la història amb tocs de pilota al ritme de la música de l’astre argentí amb el Nàpols.

Més ‘Panenka’

Recupera totes les seccions de la revista ‘Panenka’ al ‘btvesports’.

En femení

Recupera totes les seccions la Laia Pujolassos amb l’esport femení com a protagonista.