Muntanyesa vista alegre

El Muntanyesa continua com un coet al grup 2 de Primera Divisió Catalana. Els de Nou Barris allarguen la ratxa d’imbatibilitat, continuen invictes i són més líders després de superar per 3 a 1 el Vista Alegre a la setena jornada de competició. Erik Pérez, Fernando Velillas i Brian Canalejo han estat els golejadors d’un equip que és el gran dominador del grup en aquest inici de lliga: ple de victòries i un parcial de 21 gols a favor i únicament quatre en contra.

Arribar i moldre

El Muntanyesa no ha cedit ni un instant de relaxament al rival, endollats i amb gana des de l’inici, i només ha necessitat un minut per avançar-se en el marcador gràcies a Erik Pérez. Els de Nou Barris han seguit dominant el partit a través de les ocasions i Fernando Velillas ha fet la segona diana barcelonina. Ara bé, abans del descans el Vista Alegre ha retallat distàncies per arribar a la segona meitat a només un gol de diferència. 

Nova victòria al sac

L’equip de Nou Barris ha gestionat l’avantatge amb solvència, ha fet bons els pronòstics i s’ha fet fort a casa davant un Vista Alegre incapaç d’obrir una escletxa a la segona meitat. Els visitants s’han desfet amb el pas dels minuts i, finalment, a les acaballes del segon temps, Brian Canalejo ha fet el defintiu 3 a 1 al minut 89 que certificava el gran estat de forma del seu equip.