El Muntanyesa continua demostrant per què és actualment el líder del grup segon de Primera Catalana. El conjunt de Nou Barris suma un inici de Lliga brillant amb cinc victòries en cinc partits. En el darrer triomf s’han imposat per 5 a 0 al Vilanova i la Geltrú.

Inici aclaparador del Muntanyesa

El Muntanyesa només ha necessitat dos minuts per avançar-se en el marcador. Brian Canalejo ha estat l’encarregat d’obrir la llauna. Amb el resultat a favor, els locals han controlat el joc i han mantingut la possessió de la pilota. Al minut 38, Velillas ha eixamplat distàncies amb el 2 a 0 després d’una centrada de Brian. Abans del descans, Jaime hauria pogut signar el tercer per als de Nou Barris, però la seva rematada s’ha topat amb el pal.

Sentència dels de Nou Barris

A la represa, el Muntanyesa no ha abaixat el ritme i ha buscat amb insistència ampliar distàncies. Al minut 57, Pedro Garcia ha situat el 3 a 0 després d’un xut per l’escaire esquerre. El mateix Pedro ha estat l’autor del quart gol. Un autèntic golàs que ha entrat després de tocar tant el pal esquerre com el dret. Sense dubte, un autèntic gol de traca i mocador. Encara faltava, però, la cirereta del pastís. De nou Brian ha situat la maneta a Nou Barris al minut 81. Amb el 5 a 0, el Muntanyesa confirma les bones sensacions d’aquest inici de lliga i allarga la ratxa d’imbatibilitat.