Final cruel del Muntanyesa a Nou Barris davant el San Cristóbal. L’equip de José Alcaraz ha igualat el 0 a 2 inicial del conjunt egarenc, però en la darrera jugada del partit, el San Cristóbal ha marcat el 2 a 3 definitiu. Els tres gols del conjunt visitant han arribat des del llançament de córner. D’aquesta manera, els de Nou Barris continuen cuers del subgrup A de Tercera Divisió.

La pilota aturada avança els visitants

El matx ha començat amb intensitat al Municipal de Nou Barris. El San Cristóbal ha generat perill amb diverses pilotes llargues, però sense arribades perilloses per a Segovia. Els visitants han fet l’1 a 0 a la sortida d’un córner. La defensa barcelonina no ha pogut refusar el llançament i Mario Cantí ha rematat sol dins l’àrea petita. Dani ha tingut la més clara per a la Muntanyesa. Una bona centrada lateral de Joan Verdú que el davanter no ha pogut enviar al fons de la xarxa.

Gran esforç sense recompensa

Cap dels dos equips no ha gaudit d’ocasions als primers minuts de la represa. De nou, a la sortida d’un córner el San Cristóbal ha fet el segon gol. Una centrada que Adrien ha enviat al fons de la porteria. La Monta ha retallat distàncies al minut 72 també des de la pilota aturada. Una falta lateral centrada per Verdú que Álex Alba ha rematat sol dins l’àrea. Al minut 90, la Monta ha aconseguit el més difícil, empatar el partit. Una gran jugada de Verdú dins l’àrea que Pedro García ha rematat a plaer. Tot i això, el San Cristóbal encara no havia dit l’última paraula. En l’última jugada de partit, de córner, Chechu ha sentenciat el duel amb el tercer gol del San Cristóbal.

La valoració de Carlos Sánchez, secretari tècnic del Muntanyesa

Carlos Sánchez ha acabat el partit molt empipat amb els seus futbolistes: “Em sento avergonyit, la manca d’actitud no es pot negociar. Cadascú ha de fer bé la seva feina. Si hem de pegar, peguem. Això és futbol. Qui no vulgui pegar que jugui als escacs.”