Pedro García és el nou president del CF Muntanyesa. Va arribar ara fa set anys a l’equip de Nou Barris, va tenir la confiança de l’ara ja president d’honor, Emilio Llamas, i com diu ell, “se’n va enamorar des del primer moment, un enamorament que va cada dia a més”. García, a banda de jugador, es va involucrar en la coordinació del futbol base i ha treballat sempre amb la mateixa il·lusió “fins a dia d’avui.”

Pedro García: “Volem potenciar el futbol base”

El nou màxim dirigent del club groc-i-negre està convençut d’engegar un projecte futbolístic nou a Nou Barris. Pedro García deixarà el futbol en actiu i la direcció esportiva de l’entitat per centrar-se completament en les tasques de president de la ‘Monta’. El nou projecte passa per “potenciar la base amb xicots del barri, que tinguin molta il·lusió i ganes de pujar al primer equip” i el seu ideal seria poder emmirallar-se en un curt-llarg període de temps “en un club com el Rayo Vallecano“, “un equip de barri, humil, obrer, que confia molt en el planter”.

El nou president del CF Muntanyesa, Pedro García

Pedro García: “La primera decisió, renovar el cos tècnic”

Tot i haver pres possessió del càrrec fa menys de 24 hores, Pedro García ja ha pres la primera decisió com a nou president del Muntanyesa. Ha renovat la confiança amb el cos tècnic, amb Ramón Maria Calderé i Lluís Milà al capdavant, una temporada més, amb l’objectiu cabdal de tornar el primer equip a la Tercera Divisió, després que aquesta temporada el Muntanyesa ja hagi descendit virtualment a Primera Catalana: “Hem renovat els actuals místers, perquè es mereixen l’oportunitat de tornar l’equip on es mereix, confiem molt en aquest cos tècnic.” García ha afegit que “no és culpa seva el que ha passat aquesta temporada, van arribar més tard, els jugadors tenim part de la culpa”.

El president s’ha mostrat decidit a treballar pel retorn del conjunt groc-i-negre a Tercera: “Apostarem per tornar, ho intentarem l’any que ve i treballarem per això.”

Pedro García: “Farem un equip competitiu”

Finalment, Pedro García ha certificat que “farem un equip competitiu, contractarem un director esportiu molt potent, i sempre amb el recolzament econòmic de Carlos Sánchez, ell té els seus projectes personals, però ens donarà un suport necessari i imprescindible”.

Per a García el CF Muntayesa “té sens dubte la millor afició del futbol català” i el seu repte és “treballar i treballar pel bé del club, del barri, del futbol base i del primer equip”.