El CF Muntanyesa ha emès un comunicat en què mostra el desacord amb la UA Horta per no disposar d’una quantitat d’entrades per als seus aficionats per veure el derbi entre l’Horta i el Muntanyesa al Feliu i Codina. Els de Nou Barris, com a protesta per la decisió dels hortencs, han decidit a través del Departament de Comunicació, que no informaran del partit en els seus mitjans ni a les xarxes socials. Una reivindicació que compta amb el suport del nou president del Muntanyesa, Pedro García, i que va lligada amb el fet que l’Horta sí que va disposar d’una quantitat d’entrades per als seus aficionats.

Aquest any, l’Horta no ven entrades

La decisió de no vendre entrades als aficionats no és exclusiva en aquest partit. Segons explica Paco Carmona, president de l’entitat hortenca, “el club va prendre aquesta decisió a causa de la pandèmia i encara seguim igual, tots els clubs ja ho saben”. Per tant, cap aficionat, ni tampoc els mateixos hortencs, poden entrar al Feliu i Codina a veure futbol. Només ho poden fer els socis de l’entitat i el futbol base que, en aquest cas, paguen una quota anual. Malgrat la recent obertura limitada dels aficionats als camps del futbol, el plantejament de l’Horta no ha canviat i no canviarà fins a la temporada vinent.

El president ha explicat que malgrat que no es venen entrades, l’entitat sí que disposa d’invitacions per a l’equip rival ,que van a parar, de manera limitada, a directius i jugadors perquè hi puguin assistir les seves famílies.