El derbi barceloní de la quarta jornada de Tercera Divisió ha allargat les dinàmiques de tots dos equips. L’Europa s’ha imposat al Muntanyesa per 3 a 0 i continua comptant tots els seus partits per victòries. Àlex Cano, Albert Martí i Ricki Vidal, tots tres assistits per David Jiménez, han estat els golejadors del partit. Pel que fa a l’equip de José Alcaraz, continua sense conèixer la victòria i suma un punt de dotze possibles. El pròxim compromís dels de Nou Barris serà a la Copa del Rei contra el Cantolagua dimecres vinent, 11 de novembre. Llavors, s’espera que puguin comptar amb els dos nous fitxatges, Sergio García i Joan Verdú.

Domini local a la primera meitat

Els dos equips han intentat desplegar un joc directe des del començament del partit. Això ha propiciat que hi hagués activitat a les dues àrees durant els primers minuts, però cap dels dos equips podia materialitzar-ho en ocasions de gol. Fode ha disposat de la primera arribada de l’Europa amb perill al minut 20 amb un xut que ha passat molt a prop del travesser. Uns minuts després, el mateix davanter ha rebut una pilota al punt de penal, però el seu xut l’ha refusat la defensa visitant quan es dirigia a porteria. Abans del descans, els escapulats ho han tornat a provar per mitjà d’una centrada de David Jiménez, que Albert Martí no ha pogut definir amb el cap.

L’Europa resol al segon temps

El segon temps han començat de la millor manera per als locals. David Jiménez ha servit un córner i Àlex Cano ha enviat la pilota amb el cap al fons de la xarxa. El Muntanyesa ha tractat de reaccionar per mitjà d’una gran jugada individual d’Érik Pérez. Però, el seu xut l’ha desviat Sergio amb una gran estirada. Tot seguit, l’equip de David Vilajoana ha fet el segon gol. David Jiménez ha fet la segona assistència del partit. En aquest cas, per Albert Martí, que ha definit al primer toc per fer el segon de l’Europa. Al minut 76, els visitant han estat a punt de retallar distàncies. Pedro ha provat un xut creuat que s’ha passejat davant la porteria escapulada sense arribar a entrar i sense que Montoro arribés a rematar en boca de gol. Aquest últim jugador ha estat expulsat per una agressió al minut 79. Llavors, les esperances de capgirar el marcador del Muntanyesa s’han vist esvaïdes. L’Europa ha posat la cirereta al pastís amb un gol de Ricki Vidal, de nou, gràcies a una centrada precisa de David Jiménez.