El derbi entre el Muntanyesa i l’Europa ha tingut de tot, però sobretot ha tingut gols. L’enfrontament ha acabat amb victòria dels groc-i-negres per 4 a 2. Per part dels groc-i-negres han marcat Dani Ruiz (dos), David Soriano i Aleix Lage; i Albert Martí i David Jiménez han estat els golejadors escapulats.

Gol escapulat i remuntada del Muntanyesa

L’Europa s’ha situat ràpidament amb el marcador a favor. Ha estat gràcies a un penal transformat per Albert Martí als cinc minuts d’iniciar-se el derbi. El davanter, que ja va marcar en la primera volta, ho ha tornat a fer a Nou Barris.

Amb el gol matiner, els dos equips han donat més velocitat al seu joc. Tant el Muntanyesa com l’Europa recuperaven ràpid la pilota i intentaven arribar a la porteria contrària amb pilotes aèries o combinacions ràpides.

Al minut 18 de la primera part, els jugadors escapulats han demanat penal per una topada entre José Segovia i Ignasi Varona.

Gol Europa de penal
@CEEuropa

El Muntanyesa ha tingut la seva ocasió abans de l’equador del primer temps. Sergio Fernández ha posat una mà magistral per evitar el gol en un llançament de falta de Joan Verdú. Ha estat l’avís del gol dels de Ramon Calderé. A la mitja hora de partit, i també a la sortida d’una falta llançada per Marc Garcia, Dani Ruiz ha fet l’empat a un.

Amb el gol, la Monta ha anat a capgirar el marcador. A punt ha estat de fer-ho al minut 34 amb un xut llunyà de falta d’Ion Vázquez que Sergio ha enviat a córner quan la pilota ja entrava per tot l’escaire. Com abans del primer gol, aquest també ha estat un avís. Quatre minuts abans del descans, una falta servida a l’àrea, l’ha rematada David Soriano per fer el 2 a 1 i capgirar el marcador abans de la mitja part.

Imatge del partit entre Muntanyesa i Europa
@CEEuropa

Una segona part amb quatre gols

Després del descans, l’Europa ha anat a la recerca de l’empat. L’equip de David Vilajoana ha tingut diverses ocasions per aconseguir-ho. Als cinc minuts de la represa, Martí ha vist com Segovia i Serrano treien una pilota des de la mateixa línia. Al minut 54, Pastells ha fet una vaselina que s’ha estavellat al travesser. Finalment, però, el gol ha arribat. Ricki Vidal ha centrat des de la banda i David Jiménez ha fet l’empat a dos.

Els visitants s’han animat amb el gol i han tingut diverses ocasions per avançar-se, de nou. Però ha estat el Muntanyesa el que ho ha fet. Dani, amb un xut fort creuat arran del pal, ha fet el 3 a 2. Ha estat al minut 79. I cinc minuts més tard, Aleix Lage ha marcat el quart gol de la Muntanyesa.

Amb el resultat de 4 a 2 s’ha acabat el partit. El Muntanyesa trenca una ratxa de cinc jornades sense guanyar, mentre que l’Europa encadena la segona jornada sense aconseguir el triomf.