El Muntanyesa no ha tingut el debut somiat a Tercera Federació i ha perdut al camp del Girona B per 2 a 1 en l’estrena de Raul Paje a una banqueta de Tercera. Els gols de Karim i Joel Roca abans de la primera mitja hora han complicat molt el matx per a uns barcelonins que, tot i fer un pas endavant a la segona, només han pogut retallar distàncies amb el gol de Favio Osorio.

El Girona B colpeja primer

Visitar el camp d’un dels cocos de la categoria no era l’estrena somiada per al Muntanyesa i encara menys sense les baixes de Dimas i Roland, però, tot i això, l’inici de partit no ha estat dolent i Velillas ha estat el primer a intentar-ho amb un xut desviat. Però el filial del Girona és un dels clars aspirants a l’ascens i ràpidament s’ha apoderat del control del joc i les ocasions han començat a arribar. Eric Moruin s’ha lluït al quart d’hora en refusar un cop de cap després d’un córner. Ha estat el preludi de l’1 a 0 de Karim amb un xut molt col·locat des de la frontal de l’àrea. Els barcelonins han demanat falta en l’inici de la jugada, però l’àrbitre no n’ha volgut saber res.

Favio Osorio dona esperances

El domini gironí ha estat pràcticament constant i el seu monopoli de la pilota ha fructificat amb el segon, obra de Joel Roca amb el cap, un jugador en dinàmica de primer equip. El 2 a 0 no ha modificat gens el guió del partit, però la Monta és capaç d’adaptar-se a qualsevol circumstància i un ràpid contraatac ha acabat amb una passada de Pedro Bilbao que Favio Osorio, l’ex del Sants, ha enviat a barraca de primeres just abans del descans.

La Monta ho intenta sense sort

Els de Raul Paje han tornat dels vestidors amb energies renovades gràcies al gol i han collat el Girona B durant gairebé tota la segona meitat. El Muntanyesa s’ha fet amb la pilota i ha s’ha bolcat al camp rival, però sense arribades clares. Izuchi, que havia entrat substituint Favio, ha tingut l’empat al minut 84 amb una rematada de cap que ha llepat el travesser. El mateix davanter ha tingut l’última també amb el cap, però el porter local s’ha lluït i ha evitat un empat que, veient la segona part dels de Paje, els hauria fet més justícia.