muntanyesa mollerussa

El Muntanyesa es retroba amb la victòria després de l’empat del darrer partit contra el Vilanova. L’equip groc-i-negre ha guanyat per 1-0 el partit de la jornada de la Primera Catalana contra el Can Vidalet.

Victòria i debut del nou fitxatge del Muntanyesa

Brian Canalejo ha estat l’encarregat d’avançar el Muntanyesa en el marcador. El gol ha arribat al minut 23 de partit i ha estat el primer i únic gol de l’enfrontament. El recent fitxatge dels groc-i-negres, Carlos Gracia, “Kuele“, ha pogut tenir els primers minuts com a jugador del Muntanyesa. Kuele ha entrat al minut 78, per substituir Erik Pérez. L’equip de Nous Barris es manté en la primera plaça amb una distància de 15 punts respecte al segon, el Valls UE. El següent matx dels de Dani Andreu serà fora de casa contra el Vista Alegre.