Xavier Budo
Foto: FC Barcelona

Xavier Budó va dimitir aquesta setmana com a director d’esports professionals del Barça. Aquest divendres l’exdirectiu ha explicat en una carta publicada a la xarxa social X els perquès de la decisió de deixar el club blaugrana.

Xavier Budó, satisfet amb la feina feta

Budó deixa clar que la decisió de marxar del Barça ha estat molt difícil de prendre. L’exdirectiu destaca: “He donat tot el que tenia durant aquests tres anys i mig”. A més, confirma: “Ha estat un privilegi treballar en el club que ha format part de la meva vida sempre”. Continua agraint infinitament al president, Joan Laporta, per “tota la confiança i suport cap a mi sempre” i també a tots aquells professionals que han treballat al seu costat aquests anys.

L’exdirectiu creu que ha complert el treball que es va marcar quan va arribar al club, que era tenir un model esportiu amb identitat, amb equips amb gent formada a casa. Gràcies a això creu que ha pogut garantir la sostenibilitat econòmica, de fet, ha explicat que s’ha reduït en un 40 % el dèficit de les seccions professionals i que ha aconseguit incrementar els ingressos.

El comunicat íntegre