horta play-off
@MORALO_CP

L’Horta debutarà en el play-off a Segona Divisió B contra el Moralo CP, un equip que també ha quedat tercer classificat del grup 14 d’Extremadura. El primer partit de l’eliminatòria és disputarà al camp extremeny a Navalmoral de la Mata (Cáceres) el dissabte 25 a les 20 h i la tornada al Feliu i Codina.

El Moralo, un equip de 80 punts

El rival extremeny de l’Horta ha acabat en la tercera posició del grup 14 d’Extremadura, una posició guanyada amb solvència i 80 punts. A més a més, el Moralo és un dels equips menys golejats de la categoria i optimitza molt bé els seus gols.

Com a curiositat, el tècnic Joaquín Caparrós va ser entrenador del Moralo la temporada 1995-96. És un equip que ja ha jugat a la Segona Divisió B però després de 114 partits va descendir l’any 2003.

La campanya d’abonaments del Moralo

 

 

 

Així ha anat el sorteig del play-off a Segona B

 

Els rivals dels altres equips catalans

El Llagostera, l’Hospitalet i el Prat han estat la resta dels equips que han participat en el sorteig del play-off d’ascens a Segona Divisió B. El Llagostera com a campió jugarà contra el Portugalete, l’Hospitalet ho farà contra l’Algesires i el Prat jugarà contra el Ceuta.