El Moralo serà el rival de l’Horta en la primera eliminatòria de la fase d’ascens a Segona B. El duel d’anada es disputarà aquest dissabte, 25 de maig, a les 20 h a Navalmoral de la Mata i es podrà seguir a betevé. Però com com juga el Moralo? Quins són els punts forts del tercer classificat del grup extremeny? Per resoldre aquestes preguntes, hem parlat amb Miguel Camacho, periodista del Canal Extremadura Radio, que cobreix habitualment els partits del Moralo.

El possible onze inicial contra l’Horta

Segons Miguel Camacho, el tècnic del Moralo CP, Diego Merino, podria presentar una alineació amb un 4-3-3 amb els jugadors següents: Diego García; Iván Sánchez, Suso, Julio Rodao, Yoni; Del Castillo, Sergio Gómez, Sergio Alonso; Caramelo, Valentín i Rubén Rivera.

Els jugadors més destacats de l’equip són Valentín, pitxitxi de l’equip amb 20 gols, i Caramelo, un extrem esquerre molt desequilibrant.

Estil de joc i filosofia de Diego Merino

Camacho assegura en aquesta conversa amb ‘btv esports’ que l’Horta es trobarà al davant un equip defensiu i molt sòlid. El Moralo ha estat l’equip menys golejat del grup 14, amb només 23 gols. A més a més, al seu estadi el Moralo només ha encaixat un total de nou dianes. L’Horta, per tant, s’enfrontarà a un equip experimentat i molt ben plantat al darrere.

L’ambient a l’estadi del Moralo

L’estadi municipal de Navalmoral de la Mata té una capacitat aproximada per a 3.000 persones. Es preveu que aquest dissabte hi hagi més de 2.000 aficionats per veure el duel contra l’Horta. Un d’ells serà un pastor extremeny que ha fet una petició a través de YouTube a Carles Santaló, porter de l’Horta. Una altra aficionada que s’ha fet viral aquests dies de prèvia ha estat una seguidora del Moralo que viu a Barcelona.