Carlo Ancelotti estava exultant després de la final de la Supercopa d’Espanya entre el Reial Madrid i l’Athletic Club de Bilbao, en què els madrilenys van superar els bascos per 0 a 2 amb gols de Modric i Benzema.

Era el moment de relaxar-se i gaudir del triomf i en l’entrevista flaix a Ancelotti just després del partit, el periodista Ricardo Sierra li va fer la aquesta pregunta: “Quin partit li ha agradat més dels dos de la Supercopa, el del Barça o el de l’Athletic?”. Ancelotti va respondre sorneguer i rient “Per mi, en el d’avui hem tingut massa possessió”. Sierra li va repreguntar amb una mitja rialla: “Però això m’ho diu seriosament?”. I tècnic italià del Reial Madrid li va contestar: “Nooo”.

Carlo Ancelotti va bromejar també amb Modric

Un cop el Reial Madrid es va proclamar campió de la Supercopa d’Espanya, Carlo Ancelotti també va tenir bon humor amb els seus jugadors i a Modric li va recriminar en to de broma que hagués fallat una passada durant la final entre madrilenys i bascos. Després, es van desfer en somriures i es van fondre en una abraçada sincera.